JMK yliö

Tiedotteet

Huom! Ravipäivät

Ravien aikaan pääportista ajo ei ole sallittu. Auton voi pysäköidä autokatsomoon, ajo Raviraitin kautta. Muutoin kulku sivuporttista (klubiavain käy). On myös huomioitava, ettei ravipäivinä tukita katsomorakennuksen takapihaa ravintola Pegasuksen tienoilla tai jätetä ajoneuvoja katsomorakennuksen eteen. Autot pysäköidään mieluummin ulkopuolelle.

Tapahtumat

Su 27.1. klo 18:00 Keski-Suomen MP-näyttely kokous klubilla

28.Keski-Suomen Mp-näyttely järjestetään 6.-7.4.2019 Hippoksella. Ensimmäinen näyttelykokous pidetään klubilla su 27.1. klo 18:00 Tervetuloa! Työvuorolistat tulevat seinälle ennen kokousta, joten kannattaa tulla varaamaan vuoroja.

La 2.2. Matka MP-messuille Helsinkiin

Helmikuussa lähdetään taas katsastamaan uusia moottoripyörämalleja Suomen suurimmille moottoripyörämessuille Helsinkiin. Klubin bussi lähtee Killeriltä klo 7:00 aamulla ja nappaa kyytiin reitille osuvat henkilöt. Bussi ajaa Vesangantietä Voionmaankadun ja Vaasankadun kautta Rantaväylälle, Sulunperän rampista Vaajakosken keskustan kautta Nelostielle kohti Helsinkiä. Matka on ensisijaisesti klubilaisille ja hinta heille on 40 e. Muille matkan hinta on 50 e. Hinta sisältää meno-paluukyydin ja pääsylipun. Ilman pääsylippua matkan hinta on 30/40 e. Ilmoittautumislista on klubin ilmoitustaululla. 26.1. mennessä ilmoittautuneille hankimme ryhmäliput, sen jälkeen ilmoittautuvat hankkivat lippunsa itse. Ensikertalaisille tiedoksi, että matkanteko saattaa olla riemukasta, eikä porukka ole siitä hiljaisemmasta päästä. Emme suosittele tätä matkaa lapsille. Tervetuloa hauskalle matkalle!

Ti 5.3. klo 17:00 herne rokkaa klubilla

Laskiaistiistaina klubilla on tarjolla hernerokkaa. Tervetuloa!

La 9.3. klo 13:00 alkaen pilkkikisat

Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Biljardikisa la 23.3. klo 16:00 alkaen

Klubin biljardimestaruudesta mitellään jälleen. Pöytä on uusittu ja paljon on harjoiteltu, löytyykö tänä vuonna uusi mestari?

La 4.5. Ajokauden avajaiset ja Fair Play-kisan aloitus

Lähtö Killeriltä klo 13:00 Reitti ja päätepysäkki ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa. Ohjelmassa kahvittelua, hidasajokilpailu ja Fair Play-kisan aloitus. Kaikki motoristit tervetulleita!

La 18.5. klo 13 siivoustalkoot klubilla

Siivoillaan porukalla klubi, paja ja piha kesäkuntoon. Jokainen pyöräpaikan haltija siivoaa oman pilttuunsa.

Pe 7.6. ja pe 12.7. Ratapäivät Kemorassa

(Päivämäärät alustavia, varmistuu myöhemmin). Ajoaika molempina päivinä klo 10-18, kolmessa ryhmässä nopeuksien mukaan: nopea, keski- ja hidasryhmä. Ajajakokous molempina päivinä klo 9.45, kokous on pakollinen kaikille ja samassa yhteydessä ilmoittautuminen ratapäivälle. Jos ei tuohon kellonaikaan ehdi, niin ajajakokous pidetään myöhemmin tulleille henkilökohtaisesti. Ensikertalaiset (ja enemmänkin ajaneet halutessaan) saavat opastusta ja neuvoja, sekä radan ajolinjat näytetään. Opastusta on saatavilla koko päivän ajan. Ratavarikolla on rataravintola, josta voi ostaa lounasta ja pientä purtavaa. Varikolla on vessojen lisäksi päivään osallistujilla käytössään myös suihkut. Hinta ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa. Lisätietoja marko.lehmunen (ät) gmail.com , 040 582 5376 ja myöhemmin keväällä JMK:n fb sivuilla.