JMK yliö

Tiedotteet

Huom! Ravipäivät

Ravien aikaan pääportista ajo ei ole sallittu. Auton voi pysäköidä autokatsomoon, ajo Raviraitin kautta. Muutoin kulku sivuporttista (klubiavain käy). On myös huomioitava, ettei ravipäivinä tukita katsomorakennuksen takapihaa ravintola Pegasuksen tienoilla tai jätetä ajoneuvoja katsomorakennuksen eteen. Autot pysäköidään mieluummin ulkopuolelle.

Tapahtumat

Su 4.7. klo 18:00, 2. Kotas-kokous klubilla

Kotas-ralli lähestyy ja Kotas-kokouksessa käydään läpi tapahtuman järjestelyt, tehtävät ja vastuuhenkilöt. Talkoolaisia tarvitaan taas runsaasti! Erityisesti keittiön, kioskin ja grillin listoissa on puutteita. Myös em. alueiden vastuuhenkilöitä kaivataan listoille. Kiinnostuneet voivat ilmoittautua hallitukselle tai suoraan klubilla oleviin vuorolistoihin. Kaikkien, niin uusien kuin vanhojen jäsenten, toivotaan aktivoituvan, jotta tapahtuma saadaan vietyä onnistuneesti läpi. Kaikkiin tehtäviin järjestyy opastusta, joten rohkeasti vain mukaan tehtäviin!

Tästä pääset osallistumaan Teamsilla

Kotas-Ralli 4.-8.8.

Kotas-ralli järjestetään taas vuoden tauon jälkeen. Vuorolistoissa on vielä vapaita aikoja. Merkitkää rohkeasti nimenne listalle. Vaikka olisit vasta-alkaja, rohkeasti mukaan vaan! Tehtäviin opastetaan paikan päällä. Valmistelut alkavat keskiviikkona 4.8. klo 18 tavaroiden pakkauksella klubilla. Keskiviikkona ei Kotasen alueelle ole asiaa. Kotas-rallin pystytys alkaa torstaina 5.8. aamusta alueella, jolloin tavarat saapuvat paikalle ja Kotasella oleva kontti avataan. Valmista tulee olla iltaan mennessä. Pe 6.8. aukeaa rallialue kävijöille. Muistakaa tarkistaa vuorolistat omalta osaltanne. Jos ette jostain syystä pysty osallistumaan vuorollanne, älkää pelkästään jättäkö tulematta, vaan ilmoittakaa siitä valueen astuuhenkilölle ja hankkikaa sijainen! Talkoosysteemi ei muutoin toimi ja jokaista tarvitaan. Kirjatkaa nimenne talkoolaisten kansioon. Kutsumme talkoolaiset talkoojuhlaan vain ja ainostaan talkookansion perusteella.