JMK yliö

Tiedotteet

Huom! Ravipäivät

Ravien aikaan pääportista ajo ei ole sallittu. Auton voi pysäköidä autokatsomoon, ajo Raviraitin kautta. Muutoin kulku sivuporttista (klubiavain käy). On myös huomioitava, ettei ravipäivinä tukita katsomorakennuksen takapihaa ravintola Pegasuksen tienoilla tai jätetä ajoneuvoja katsomorakennuksen eteen. Autot pysäköidään mieluummin ulkopuolelle.

Tapahtumat

27.11. klo 18 alkaen pikkujoulut klubilla

Pikkujouluja juhlitaan perinteisin menoin klubilla. Ohjelmassa on ruokaa, juomaa, elävää musiikkia, kilpailuja ja hauskaa seuraa. Fair Play -palkinnot jaetaan pikkujouluissa.

Jyväskylän koronatilanne ei ole edelleenkään hyvä, kuten tiedämme. Rajoituksia Jyväskylän alueella ei vielä ole, mutta seuraamme tietenkin tilannetta. Maskin käyttöä suositellaan mahdollisuuksien mukaan. Älä tule juhliin, jos sinulla on vähäisempiäkään oireita! Terveysviranomaiset eivät suosittele osallistumaan massatapahtumiin, jos et ole ottanut koronarokotteita ja sairastanut tautia. Tätä myös me suosittelemme. Tartuntoja voi tietenkin tulla myös rokotettujen keskuudessa, joten pidä myös tämä riski mielessä. Jos juhlien jälkeen tulee oireita, hakeudu nopeasti testeihin ja ilmoita siitä hallitukselle. Joudumme nyt vain elämään tämän viruksen kanssa, sille emme voi mitään. Yritetään kuitenkin pitää hauskaa yhdessä kaiken tämän pimeyden keskellä! Nähdään lauantaina! PS: Pukukoodi on juhlissa vapaa, mutta olisi kiva nähdä tonttulakkeja tms. jouluun liittyvää.