JMK yliö

Tiedotteet

Huom! Ravipäivät

Ravien aikaan pääportista ajo ei ole sallittu. Auton voi pysäköidä autokatsomoon, ajo Raviraitin kautta. Muutoin kulku sivuporttista (klubiavain käy). On myös huomioitava, ettei ravipäivinä tukita katsomorakennuksen takapihaa ravintola Pegasuksen tienoilla tai jätetä ajoneuvoja katsomorakennuksen eteen. Autot pysäköidään mieluummin ulkopuolelle.

Tapahtumat

Pe 7.6. ja pe 5.7. Ratapäivät Kemorassa

Ajoaika molempina päivinä klo 10-18, kolmessa ryhmässä nopeuksien mukaan: nopea, keski- ja hidasryhmä. Ajajakokous pidetään molempina päivinä puolituntia ennen radalle pääsyä. Eli olethan ajoissa paikalla. Ratapäivät ovat jäsenille ilmaiset, mutta edellyttävät jäseniltä apua liputukseen. Ulkopuolisille ratapäivän hinta on 45 €. Ensikertalaiset (ja enemmänkin ajaneet halutessaan) saavat opastusta ja neuvoja, sekä radan ajolinjat näytetään. Opastusta on saatavilla koko päivän ajan. Ratavarikolla on rataravintola, josta voi ostaa lounasta ja pientä purtavaa. Varikolla on vessojen lisäksi päivään osallistujilla käytössään myös suihkut. Lisätietoja marko.lehmunen (ät) gmail.com , 040 582 5376 ja JMK:n fb sivuilla.

21.7. klo 18:00 Kotas-ralli kokous klubilla

Käydään läpi Kotas-rallin tehtävät ja vastuualueet. Työvuorolistat ovat klubin seinällä.

XLV Int. Kotas-ralli 9.-11.8.2019

45. Kotas-Ralli järjestetään 9.-11.8. Pystytys alkaa to 8.8. Työvuorolistat ovat klubin seinällä. Ilmoittautua voi myös Facebook-ryhmän kautta.