JMK yliö

Tiedotteet

Huom! Ravipäivät

Ravien aikaan pääportista ajo ei ole sallittu. Auton voi pysäköidä autokatsomoon, ajo Raviraitin kautta. Muutoin kulku sivuporttista (klubiavain käy). On myös huomioitava, ettei ravipäivinä tukita katsomorakennuksen takapihaa ravintola Pegasuksen tienoilla tai jätetä ajoneuvoja katsomorakennuksen eteen. Autot pysäköidään mieluummin ulkopuolelle.

Tapahtumat

La 12.1. Keski-Suomen Konepyöräseuran rompepäivä Paviljongissa

Keski-Suomen Konepyöräseura järjestää perinteisen rompepäivän Paviljongissa. JMK:lta kaivataan tilaisuuteen muutamia ovivahteja. Vuorolista on klubin ilmoitustaululla. Ovivahdeilla ei tarvitse olla järjestyksenvalvojakorttia, iloinen mieli ja avuliaisuus riittää. JMK:lla on paikalla oma osasto, jossa esitellään klubin toimintaa ja jossa klubilaiset voivat myydä omia moottoripyöräilyyn liittyviä romppeitaan. Jokainen hoitaa romppeet paikalleen ja sieltä pois itse. Tilaisuus on avoinna yleisölle klo 8-15.

La 2.2. Matka MP-messuille Helsinkiin

Helmikuussa lähdetään taas katsastamaan uusia moottoripyörämalleja Suomen suurimmille moottoripyörämessuille Helsinkiin. Klubin bussi lähtee Killeriltä klo 7:00 aamulla ja nappaa kyytiin reitille osuvat henkilöt. Bussi ajaa Vesangantietä Voionmaankadun ja Vaasankadun kautta Rantaväylälle, Sulunperän rampista Vaajakosken keskustan kautta Nelostielle kohti Helsinkiä. Matka on ensisijaisesti klubilaisille ja hinta heille on 40 e. Muille matkan hinta on 50 e. Hinta sisältää meno-paluukyydin ja pääsylipun. Ilman pääsylippua matkan hinta on 30/40 e. Ilmoittautumislista on klubin ilmoitustaululla. 26.1. mennessä ilmoittautuneille hankimme ryhmäliput, sen jälkeen ilmoittautuvat hankkivat lippunsa itse. Ensikertalaisille tiedoksi, että matkanteko saattaa olla riemukasta, eikä porukka ole siitä hiljaisemmasta päästä. Emme suosittele tätä matkaa lapsille. Tervetuloa hauskalle matkalle!