JMK yliö

Tiedotteet

Huom! Ravipäivät

Ravien aikaan pääportista ajo ei ole sallittu. Auton voi pysäköidä autokatsomoon, ajo Raviraitin kautta. Muutoin kulku sivuporttista (klubiavain käy). On myös huomioitava, ettei ravipäivinä tukita katsomorakennuksen takapihaa ravintola Pegasuksen tienoilla tai jätetä ajoneuvoja katsomorakennuksen eteen. Autot pysäköidään mieluummin ulkopuolelle.

Tapahtumat

La 3.3. klo 16 biljardikisa klubilla

Tervetuloa pokkaamaan Klubin mestaruus.

Su 11.3. klo 18 MP-näyttelykokous klubilla

Käydään läpi MP-näyttelyn vastuualueet ja -henkilöt. Listat työvuoroista ovat klubin seinällä. Talkoolaisia tarvitaan taas runsain mitoin. Kaikki mukaan!.

La 24.3. klo 13 alkaen pilkkikilpailut Jääskelän tilalla

Klubin pilkkikilpailut järjestetään Jääskelän tilalla, osoitteessa Jääskeläntie 214, 40800 Vaajakoski. Kuka tänä vuonna pokaalin nappaa? Tarjolla Maken maukasta soppaa ja Mirjan mehevää pannaria. Illalla pääsee myös saunomaan ja lillumaan poreisiin, joten uikkarit ja sihijuomat mukaan. Emmehän tuki rantaa autoilla, joten jätetään autot Jääskelän pihaan, kiitos.

27. Keski-Suomen MP-näyttely 7.-8.4. Hipposhallissa

Näyttelyn työvuorolistat ovat jo klubin seinällä, joten ei muuta kuin vuoroa varailemaan. Talkoo väkeä tarvitaan jälleen paljon, joten muista, että pienikin apu on tarpeen. Tämä tapahtuma on meidän vuoden tärkein tulonlähde, joten olethan mukana tekemässä näyttelystä taas Suomen parasta mp-tapahtumaa.

La 5.5. Ajokauden avajaiset ja Fair Play kilpailun aloitus

Paraatiajoon lähtö perinteisesti Killerin raviradan parkkipaikalta klo 13.00. Reitin löydät klubin nettisivuilta lähempänä ajankohtaa. Ohjelmassa kahvittelua, hitausajokisa ja Fair Play -kilpailuun ilmoittautuminen. Kaikki motoristit tervetulleita, joten kutsu kaverisi myös mukaan!

La 19.5. klo 13 alkaen siivoustalkoot klubilla

Siivotaan paja- ja klubitilat sekä siistitään piha-aluetta. Jokainen pyöräpaikan haltija siivoaa oman pilttuunsa. Kaikki mukaan!

La 26.5. Hymyilevän motoristin kevätpäivä Oulussa

Lähdemme isoilla joukolla edustamaan Klubia Ouluun. Klubille on varattu mökkejä Nallikarista, johon pääsee majoittumaan 25.-27.5. ajaksi. Majoituksen hinta ja varauslistat ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.