JMK yliö

Tiedotteet

Huom! Ravipäivät

Ravien aikaan pääportista ajo ei ole sallittu. Auton voi pysäköidä autokatsomoon, ajo Raviraitin kautta. Muutoin kulku sivuporttista (klubiavain käy). On myös huomioitava, ettei ravipäivinä tukita katsomorakennuksen takapihaa ravintola Pegasuksen tienoilla tai jätetä ajoneuvoja katsomorakennuksen eteen. Autot pysäköidään mieluummin ulkopuolelle.

Tapahtumat

La 11.1. Rompepäivä Paviljongissa

Keski-Suomen Konepyöräseura järjestää perinteisen Suomen suurimman rompepäivän Jyväskylän Paviljongissa. Tapahtuma on auki yleisölle 11.1. klo 8-15. JMK:n talkoolistat tapahtumaan ovat klubin ilmoitustaululla. Ovivahtivuoroihin tarvitaan vapaaehtoisia ja vuorolistoissa on vielä vapaana muutama paikka. Klubilaiset voivat tuoda Rompepäivän klubipisteelle myyntiin omia mp-tavaroita ja varusteita. Tavarat on vietävä itse Paviljonkiin klubipisteelle pe klo 21 mennessä ja noudettava sieltä pois tapahtuman päätyttyä la klo 15. Laita tavaroihin nimi, puhelinnumero ja hinta.

Su 26.1. klo 18:00 mp-näyttelykokous klubilla

29.Keski-Suomen Mp-näyttely järjestetään 4.-5.4.2020 Hippoksella. Ensimmäinen näyttelykokous pidetään klubilla su 26.1. klo 18:00 Tervetuloa! Työvuorolistat tulevat seinälle ennen kokousta, joten kannattaa tulla varaamaan vuoroja.

La 1.2. MP-näyttelymatka Helsinkiin

Päivät pitenevät taas ja helmikuussa on aika lähteä tutkailemaan Helsingin MP-messujen moottoripyörätarjontaa. Klubin bussi lähtee Killeriltä klo 7:00 aamulla ja nappaa kyytiin reitille osuvat henkilöt. Bussi ajaa Vesangantietä, Voionmaankadun ja Vaasankadun kautta Rantaväylälle, Sulunperän rampista Vaajakosken keskustan kautta Nelostielle kohti Helsinkiä. Matkan hinta jäsenille on 40 e. Muille matkan hinta on 50 e. Hinta sisältää meno-paluukyydin ja pääsylipun. Ilman pääsylippua matkan hinta on 30/40 e. Varatkaa tasaraha bussiin mukaan! Ilmoittautumislista on klubin ilmoitustaululla. 40 ensimmäiselle lippu kuuluu hintaan, sen jälkeen ilmoittautuneet hommaavat lipun itse. Ensikertalaisille tiedoksi, että matkanteko saattaa olla riemukasta, eikä porukka ole siitä hiljaisemmasta päästä. Emme suosittele tätä matkaa lapsille. Tervetuloa hauskalle matkalle!

Ti 25.2. klo 17 hernerokkaa klubilla

Laskiaistiistaina 25.2. klo 17:00 klubilla on tarjolla hernerokkaa. Tervetuloa!

La 7.3. klo 13 pilkkikisat

Pilkkikisat la 7.3. klo 13:00 alkaen. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

La 21.3. klo 16 biljardikisat

Klubin biljardimestaruudesta mitellään la 21.3. klo 16:00 alkaen klubilla.

4.-5.4. 29.K eski-Suomen MP-näyttely Hipposhallissa

Näyttelyn kasaus alkaa pe 3.4. klo 8 Hipposhallissa. Tekijöitä tarvitaan taas reippaasti ja työvuororolistat tulevat klubin seinälle tammikuun lopulla. Tehtäviä on monenmoisia. Osallistu näyttelykokouksiin, niin pysyt kärryillä mitä tapahtuu. Näyttelyn purku alkaa su 5.4. klo 16. Mp-näyttely on vuoden tärkein tapahtumamme, joten kaikki mukaan!

La 2.5. klo 13:00 Ajokauden avajaiset ja Fair Play-kisan aloitus

Ajokauden avajaiset ja Fair Play-kisan aloitus la 2.5. Lähtö Killeriltä klo 13:00. Reitti ja päätepysäkki ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa. Ohjelmassa kahvittelua, hidasajokilpailu ja Fair Play-kisan aloitus. Kaikki motoristit tervetulleita!

La 16.5. klo 13 siivoustalkoot klubilla

Siivoillaan porukalla klubi, paja ja piha kesäkuntoon. Jokainen pyöräpaikan haltija siivoaa oman pilttuunsa.

Su 17.5. klo 18:00 kevätkokous klubilla

Yhdistyksen kevätkokous pidetään 17.5. klubilla. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiuset asiat, mm. toimintakertomus ja tilinpäätös. Kokouskutsu seuraavassa kirjeessä.