JMK yliö

Tiedotteet

Huom! Ravipäivät

Ravien aikaan pääportista ajo ei ole sallittu. Auton voi pysäköidä autokatsomoon, ajo Raviraitin kautta. Muutoin kulku sivuporttista (klubiavain käy). On myös huomioitava, ettei ravipäivinä tukita katsomorakennuksen takapihaa ravintola Pegasuksen tienoilla tai jätetä ajoneuvoja katsomorakennuksen eteen. Autot pysäköidään mieluummin ulkopuolelle.

Tapahtumat

Ajelut tiistaisin

Lähtö on joka tiistai klo. 18 Tourulan Nesteeltä.

La 15.9. klo 13 siivoustalkoot klubilla

Siivotaan klubi- ja tallitilat porukalla tiptop-kuntoon.

La 27.10. Ajokauden päättäjäiset ja Fair Play kisan palkintojen jako klubilla klo 18.00 alkaen

Ohjelmassa on Ruokailu, Fair Play -kisan ja Klubitrialin palkintojen jako sekä stagella elävää musiikkia. 24. Klubitrial ajetaan la 27.10. Paasivuoressa, Muuramen ja Säynätsalon tien noin puolessa välissä. Muuramesta ajettaessa rautatien alikulkusillan jälkeisestä mutkasta vasemmalle Paasivuorentielle. Lämmittely ja tutustuminen alkaen klo 11.00 ja jäsentenvälinen koitos alkaa klo 12.00. Muutamalla tarkkailujaksolla saa tuntuman taitoajosta. Tervetuloa kokeilemaan ja tutustumaan lajiin, tarjolla kahvia ja makkaraa. Lisätietoja antaa Jussi Renko puh. 040 058 6838.

Su 4.11. klo 18.00 Syyskokous klubilla

Kokouksessa vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruudet vuodelle 2019. Kokouksessa valitaan myös hallitus ja tilintarkastajat kaudelle 2019 sekä käsitellään muut sääntömääräiset asiat. Tervetuloa!

La 1.12. klo 18.00 Pikkujoulut klubilla

Naamiaisteemana musta & valkoinen. Ohjelmassa palkitaan Vuoden klubilainen sekä Vuoden tulokas. Musaa sekä mukavaa yhdessäoloa.

Ti 25.12. klo 16 alkaen perinteinen kinkkujuhla klubilla

Vielä jouluruoka maittaa, tervetuloa!