JMK yliö

Tiedotteet

Huom! Ravipäivät

Ravien aikaan pääportista ajo ei ole sallittu. Auton voi pysäköidä autokatsomoon, ajo Raviraitin kautta. Muutoin kulku sivuporttista (klubiavain käy). On myös huomioitava, ettei ravipäivinä tukita katsomorakennuksen takapihaa ravintola Pegasuksen tienoilla tai jätetä ajoneuvoja katsomorakennuksen eteen. Autot pysäköidään mieluummin ulkopuolelle.

Tapahtumat

23.10. klo 12 Klubi-Trial Muuramen Paasivuoressa

27. Klubi-trial ajetaan la 23.10 klo 12 aiempien vuosien tapaan Muuramen Paasivuoressa. Ei säävarausta, tarkkailujaksoja 8 kpl, maastossa missä on tilaa ottaa jalkakosketuksia jos suunniteltu ajolinja ei onnistu. Pyöriä ehtii koeajamaan ennen koitosta. Tervetuloa ajamaan tai vaikka syömään jäsenmaksu makkaran ja kahvin muodossa. Trial on taitolaji missä pyörän tasapainon ja vauhdin hallinta tapahtuu pienillä kierroksilla, kyseessä ei ole vauhtilaji. Tervetuloa trv Jussi, nolla neljäsataa 586 838.

Ajo-ohje:
Muuramesta Säynätsaloon ajettaessa rautatiesillan ali ja seuraavasta mutkasta vasenpaan Paasivuorentielle, sitä tietä eteenpäin kunnes oikealla näkyy iso kalliolouhos ja verkkoaita.

30.10. klo 18 alkaen ajokauden päättäjäiset klubilla

Perinteiset ajokauden päättäjäiset pidetään klubilla 30.10. Ohjelma alkaa ruokailulla ja jatkuu perinteisesti musiikin tahdissa. Tilaisuudessa jaetaan palkinnot Klubi-Trialista ja Fair Play-kilpailusta. Fair Play-kilpailuun keväällä ilmoittautuneet saavat sähköpostissa linkin lomakkeeseen, joka tulee täyttää määräaikaan mennessä.

27.11. klo 18 alkaen pikkujoulut klubilla

Tänä vuonna, jos viranomaiset ja koronamääräykset suovat, juhlitaan pikkujouluja perinteisin menoin klubilla.