JMK yliö

Tiedotteet

Huom! Ravipäivät

Ravien aikaan pääportista ajo ei ole sallittu. Auton voi pysäköidä autokatsomoon, ajo Raviraitin kautta. Muutoin kulku sivuporttista (klubiavain käy). On myös huomioitava, ettei ravipäivinä tukita katsomorakennuksen takapihaa ravintola Pegasuksen tienoilla tai jätetä ajoneuvoja katsomorakennuksen eteen. Autot pysäköidään mieluummin ulkopuolelle.

Tapahtumat

La 18.5. klo 13 siivoustalkoot klubilla

Siivoillaan paja- ja klubitilat sekä piha-alue. Jokainen pyöräpaikan haltija siivoaa myös oman pilttuunsa. Makkaraa ja kaffetta tarjolla. Siivoustalkoissa valmistellaan myös pajan remonttia, joten ne joilla on pajalla olevissa peltikaapeissa omia tavaroitaan, tyhjentäkää kaapit siivoustalkoihin mennessä, koska kaapit hävitetään!

Su 19.5. klo 13.00 Ajokauden avajaisten paraatiajo

4.5. takatalven vuoksi peruttu ajokauden avajaisten paraatiajo ajetaan sunnuntaina 19.5. Startti tapahtuu Killerin raviradan parkkipaikalta klo 13:00. Olethan ajoissa paikalla. Ennen lähtöä käydään läpi reitti ja letkassa ajo-ohjeita. Paraatiajo on avoin kaikille motoristeille. Tervetuloa mukaan!

Su 19.5. klo 18.00 Yhdistyksen kevätkokous klubilla

Kokouksessa käydään läpi sääntöjen määräämät asiat, mm. tilinpäätös ja toimintakertomus.

La 25.5. ja su 26.5. EAK, ennakoivan ajon kurssi

Jyväskylän Moottoriklubi ry (JMK) järjestää kaikille avoimen ennakoivan ajon kurssin. Kurssi on kaksiosainen: teoria ja ajoharjoitukset. Kurssin teoriaosuus pidetään lauantaina 25.5. klo 16-18 JMK:n kerhotiloissa Killerillä. Ajoharjoitteluosuus pidetään Lievestuoreen ajoharjoitteluradalla sunnuntaina 26.5.2019 klo 9-16.

Kurssi on hyödyllinen kaikille motoristeille ajokokemukseen ja pyörätyyppiin katsomatta. Tiedätkö mikä on vastaohjaus ja missä tilanteessa sitä tarvitaan? Sen opit ja sitä pääset harjoittelemaan henkilökohtaisesti. Kurssi on hyvää harjoittelua ajokautta varten ja antaa eväitä liikenteessä pärjäämiseen. Kurssin ohjelma on:

25.5. Ennakoivan ajon teoriaosuus, joka sisältää myös moottoripyörän hallinnan teoriaa.

26.5. Ajoharjoituksia, mm.
• hidasajo
• pujottelu
• jarruttaminen
• väistö

Ajoharjoitteluosuus pidetään Lievestuoreen ajoharjoitteluradalla Laukaanhovin lähellä. Jyväskylästä on yhteislähtö Shell Matkakeskuksen (ent. Shell Veturi) pihasta, jonne kokoonnutaan klo 8:00 mennessä.

Kurssin hinta on JMK:n jäsenille 20 e ja muille 40 e. Kurssimaksu peritään Lievestuoreella. Voit osallistua teoriaosuuteen, vaikka et osallistuisi ajoharjoitteluun. Ajoharjoitteluun osallistuville teoriaosuus on pakollinen. Kurssin hintaan sisältyy lounas.

Ilmoittautumiset kurssille 19.5. mennessä Jari Kieliselle, jari.kielinen (ät) luukku.com tai tekstiviestillä 040 552 7946. Tiedustelut em. numerosta. Huomioi, että viikolla en aina työn vuoksi pysty vastaamaan puheluun. Jätä viesti, jos en vastaa.

JMK:n kerhotilan osoite on Vesangantie 24. Aja Killerin raviradan portista sisään 2. katsomoa kohti. Katsomon vasemmasta reunasta menee tie alas aidan viereen. Kerhotilan löydät tien päästä.

Pe 7.6. ja pe 5.7. Ratapäivät Kemorassa

Ajoaika molempina päivinä klo 10-18, kolmessa ryhmässä nopeuksien mukaan: nopea, keski- ja hidasryhmä. Ajajakokous pidetään molempina päivinä puolituntia ennen radalle pääsyä. Eli olethan ajoissa paikalla. Ratapäivät ovat jäsenille ilmaiset, mutta edellyttävät jäseniltä apua liputukseen. Ulkopuolisille ratapäivän hinta on 45 €. Ensikertalaiset (ja enemmänkin ajaneet halutessaan) saavat opastusta ja neuvoja, sekä radan ajolinjat näytetään. Opastusta on saatavilla koko päivän ajan. Ratavarikolla on rataravintola, josta voi ostaa lounasta ja pientä purtavaa. Varikolla on vessojen lisäksi päivään osallistujilla käytössään myös suihkut. Lisätietoja marko.lehmunen (ät) gmail.com , 040 582 5376 ja JMK:n fb sivuilla.

Su 2.6. klo 18.00 Kotas-kokous

45. Kotas-Ralli järjestetään 945. Kotas-Ralli järjestetään 9.-11.8. Ensimmäinen Kotas-kokous on klubilla su 2.6. klo 18.00 Tervetuloa suunnittelemaan ja talkoilemaan! Työvuorolistat tulevat seinälle sunnuntaina ennen kokousta.