JMK yliö

Tiedotteet

Huom! Ravipäivät

Ravien aikaan pääportista ajo ei ole sallittu. Auton voi pysäköidä autokatsomoon, ajo Raviraitin kautta. Muutoin kulku sivuporttista (klubiavain käy). On myös huomioitava, ettei ravipäivinä tukita katsomorakennuksen takapihaa ravintola Pegasuksen tienoilla tai jätetä ajoneuvoja katsomorakennuksen eteen. Autot pysäköidään mieluummin ulkopuolelle.

Tapahtumat

8.5. Ajokauden avajaiset ja Fair Play-kilpailun aloitus

Lähtö on Killeriltä klo 13:00 ja päätepiste Killerillä. Ajoreitti on: Lähtö Killeriltä Vesangantietä pitkin - Voionmaankatu - Keskikatu - Nisulankatu - Rajakatu - Taulumäentie - Saarijärventie - Ruokkeentie - Vesangantie - Killeri. JMK järjestää ulkona Killerillä pullakahvit motoristiystävälliseen hintaan. .

Ole ajoissa paikalla ainakin 15 min ennen lähtöä. Ajo Killerille tapahtuu raviradan pääportista ja kokoontuminen 1. katsomon lipputankojen ympärillä olevalle alueelle. Pyörät pysäköidään vierekkäin siten, että kaikki mahtuvat. Ennen lähtöä annetaan ohjeita ryhmäajoon. AVI:n määräyksen mukaan yleisötilaisuuksissa on nyt 20 henkilön maksimäärä, joka tulee huomioida ryhmien koossa sekä lähdössä, että perillä. Ajoon em. määräys ei vaikuta. Tilaisuus on avoin kaikille motoristeille, tervetuloa!

Ajokauden avajaisten yhteydessä avautuu ilmoittautuminen Fair Play -kilpailuun. Fair Play on leikkimielinen liikennekilpailu, jonka tarkoitus on edistää liikenneturvallisuutta. Kilpailuaika on 8.5. - 7.10.2021.

15.5. klo 13:00 Siivoustalkoot klubilla

Jokainen tallipaikan haltija on velvollinen siivoamaan oman pyöräpaikkansa. Laitellaan pajatila ja klubin puoli kesäkuntoon, myös pihan puoli siivotaan. Talkoolaisille on pientä purtavaa tarjolla ulkona.

16.5. klo 18:00 Yhdistyksen kevätkokous

Koronatilanteen vuoksi kokous pidetään etäkokouksena Teamsin kautta. Ne kenellä ei ole mahdollisuutta osallistua Teamsin kautta, voivat tulla paikan päälle klubille. Paikan päällä osallistumisen edellytys on ennakkoilmoittautuminen ke 12.5. mennessä. Ilmoittaudu sihteerille tekstiviestillä (040 541 1056). Laita tekstiviestiin myös nimesi, niin tiedämme keitä paikan päälle olisi tulossa ja pystymme järjestämään tilat ja pitämään osallistujamäärät kokouksen aikana voimassa olevien viranomaisten suositusten mukaisena. Suosittelemme, että ne kenelle on mahdollista osallistua kokoukseen etäyhteyden kautta, sitä käyttävät. Näin takaamme niille, joilla etäyhteysmahdollisuutta ei ole, tilaisuuden osallistua kokoukseen paikan päällä. Linkki kokoukseen osallistumista tulee tähän ilmoitukseen muutama päivä ennen kokousta.

To 20.5. ja la 22.5. Ennakoivan ajon kurssi

JMK järjestää kaikille avoimen ennakoivan ajon kurssin. Kurssi on kaksiosainen. Tällä varmistetaan se, että ajoharjoittelulle jää riittävästi aikaa. Kurssi on hyödyllinen ajotaitojen kertaus kaikille motoristeille ajokokemukseen katsomatta. Kurssin teoriaosuus pidetään JMK:n kerhotiloissa (Vesangantie 24, Killerin raviradan 2. katsomon takana alakerrassa) torstaina 20.5. klo 18 alkaen. Teoriaosuudessa käydään läpi ennakoivan ajon periaatteita ja eväitä turvalliseen liikennekäyttäytymiseen. Ajoharjoitteluradalla käydään läpi moottoripyörän hallintaan liittyviä tehtäviä, mm. hidasajoa, pujottelua, jarrutuksia ja väistöjä. Nämä taidot auttavat hallitsemaan pyörää ja selviytymään vaaratilanteista.

Yhteislähtö Lievestuoreelle on la klo 8.00 Shell Veturin pihasta. Kurssin hinta on jäsenille 20 € ja muille 45 €. Pankkikorttimaksu onnistuu ja maksu peritään Lievestuoreella radalle tullessa. Ilmoittautuminen ja tiedustelut 16.5. mennessä Jari Kieliselle tekstiviestillä, puhelimitse 040 552 7946 tai jari.kielinen (ät) gmail.com.

4.6. Klubin ratapäivä Kemorassa

Ensimmäinen ratapäivä on pe 4.6 ja mahdollisesti toinen päivä pe 2.7. Tämä varmistuu kesäkuun alussa. Ajoaika 4.6. on klo 10-18, ja porukka jaetaan kolmeen ryhmään: hidas,keski ja nopea. (Nopea ryhmä aloittaa tasatunnein, keskiryhmä 20 yli ja hidas ryhmä 20 vaille) Ajajakokous on klo 9.30 ja se on kaikille pakollinen. Ilmoittautuminen alkaa klo 9.00. Ensikertalaisille on opastus ja perehdytys radalle ja myös muille on tarvittaessa jaossa neuvoja. Klubilaisille on tänä vuonna osallistumismaksu 30 €, josta saa 20 € alennusta osallistumalla vähintään 1 tunnin porttivuorolle. JMK:n ulkopuolisille osallistumismaksu on 50 €. Porttivuorot pyritään järjestämään ensisijaisesti klubilaisten kesken Jos porttivuoroja ei näin saada täyteen, on ulkopuolisilla mahdollisuus tehdä tunnin porttivuoro ja saada sama alennus osallistumismaksusta. Porttivuorot jaetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Suosimme tänä vuonna korttimaksua. Kahvio on päivän aikana auki rajoitukset huomioon ottaen. Tarjolla on päivällä keittolounasta sekä kahvi/sämpylä osastoa. Ennakkoon ilmottautuminen ei ole pakollista, mutta suotavaa. Mitä tahansa kysymyksiä päivään liittyen tuleekaan mieleen, rohkeasti kysymään numerosta 040 582 5376 tai txt. Lähde siis rohkein mielin viettämään päivä radalla, ja ota kaverisikin mukaan vaikkei klubin jäsen olisikaan. Terveisin Marko ja Jusa.

Kotas-Ralli 6. - 8.8.2021

Kotas-ralli järjestetään mikäli koronatilanteessa ei tapahdu yllätyksiä ja viranomaisten määräykset sen sallivat. 1. Kotas-kokous pidetään kesäkuun alussa.