JMK yliö

Tiedotteet

Huom! Ravipäivät

Ravien aikaan pääportista ajo ei ole sallittu. Auton voi pysäköidä autokatsomoon, ajo Raviraitin kautta. Muutoin kulku sivuporttista (klubiavain käy). On myös huomioitava, ettei ravipäivinä tukita katsomorakennuksen takapihaa ravintola Pegasuksen tienoilla tai jätetä ajoneuvoja katsomorakennuksen eteen. Autot pysäköidään mieluummin ulkopuolelle.

Tapahtumat

15.5. klo 18:00 MP-näyttelyn palautepalaveri klubilla

Käydään läpi MP-näyttelyn palautteet ja mietitään mikä meni hyvin sekä mitä voisi tehdä seuraavalla kerralla paremmin.

Palaveriin voi osallistu Teamsilla tästä linkistä

21.5. Hymyilevän Motoristin kevätpäivä Tahkolla

JMK:lle on varattu 2 kpl 10 henkilön mökkiä pe-su. Toiseen mökkiin mahtuu vielä hyvin porukkaa, eikun mukaan vaan! Varauslista löytyy klubin ilmoitustaululta.

26.5. Ennakoivan ajon kurssi Lievestuoreella

JMK järjestää kaikille motoristeille avoimen ennakoivan ajon kurssin (EAK) Lievestuoreen ajoharjoitteluradalla helatorstaina 26.5. klo 9 alkaen. Jyväskylästä lähteville on kokoontuminen klo 8 Tourulan Nesteelle, josta on yhteislähtö Lievestuoreelle.

Kurssin teoriaosuus pidetään JMK klubitiloissa (Vesangantie 24, Killerin raviradan 2. katsomorakennuksen alakerrassa) keskiviikkona 25.5. klo 18 alkaen. Teoriaosuudessa käydään läpi ennakoivan ajamisen teoria ja saadaan eväitä liikenteessä pärjäämiseen. Teoriaosuus ei ole pakollinen, mutta erittäin suositeltava. Teoriaan voi osallistua, vaikka ei olisi lähdössä ajoharjoitteluun eikä siitä peritä maksua.

Ajoharjoittelussa Lievestuoreella käydään läpi erilaisia tehtäviä, mm. hidasajo, pujottelu, jarruttaminen ja väistö. Niiden osaaminen antaa eväitä pyörän käsittelyyn ja auttaa selviämään vaaratilanteista. Kurssi on hyödyllinen kaikille motoristeille, ajokokemukseen ja pyörätyyppiin katsomatta. Kurssi on hyvää harjoittelua kesän ajokautta varten ja antaa eväitä liikenteessä pärjäämiseen.

Kurssin hinta on JMK:n jäsenille 20 e ja muille 40 e. Kurssimaksu peritään paikan päällä ja pankkikorttimaksu käy. Kurssin hintaan sisältyy lounas.

Ilmoittautumiset kurssille 21.5. mennessä Jari Kieliselle, jari.kielinen@gmail.com tai tekstiviestillä 040 552 7946. Tiedustelut em. numerosta. Huomioi, että viikolla en aina pysty vastaamaan puheluun. Jätä viesti, jos en vastaa. Kurssin järjestäminen edellyttää tiettyä osallistujamäärää. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

3.6. ja 22.7 Rata-ajopäivät Kemorassa

JMK järjestää kaikille avoimet ratapäivät Kemorassa. Ajoaika radalla on klo 10-18. Kaikille pakollinen ajajakokous on klo 9:30. Ole ajoissa paikalla. JMK:n jäsenille hinta on 30 €, tai 10 €, jos tekee tunnin porttivuoron. Tehtävään saa opastuksen paikan päällä. Ratapäivän hinta muille on 50 €. Korttimaksu paikan päällä on suositeltavaa. Ratakahvio on auki ja kahvia, grilliannoksia, jäätelöä, virvoitusjuomia ym. on saatavissa. Käy tankkaamassa Kemoraan tullessa. Rata-alueella ei myydä polttoainetta ja lähimmät huoltoasemat ovat Vetelissä ja Halsualla 15-20 km päässä. Ennakkoilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta suotavaa. Ilmoittautumiset ja info: marko.lehmunen (ät) gmail.com tai 040 582 5376.